Capelli by Sandra

IPL behandeling

content image

Harsen, scheren en epileren is voor veel vrouwen en mannen het hele jaar door een terugkerend, tijdrovend en vaak lastig ritueel. Maar waarom al deze moeite nog als je ook vrij pijnloos, veilig en snel je haren tot 90% kunt reduceren? dit kan nu met de Medcos IPL. met het innovatieve Medcos IPL apparaat is het voor zowel vrouw als man mogelijk om ongewenste haargroei effectief aan te pakken.

Naast het verwijderen van ongewenste haargroei zijn ook andere indicaties als acné, couperose, 
en huidveroudering  en verbetering effectief te behandelen met het gepulseerde licht van 
de Medcos IPL. De behandeling van huidveroudering en verbetering is de laatste tijd een zeer populaire behandeling met fantastische resultaten.

De Medcos IPL geleid het licht uit de lamp naar het behandelgebied. In dit unieke systeem wordt met dit gefilterde en volledig veilig licht de huid bereikt. Haar bevat pigment dat het licht absorbeert en omzet in warmte. Het haar geleidt deze warmte de haarwortel/zakje in en wanneer deze vernietigd wordt kan er geen haar meer uit groeien. De huid kan na de behandeling een beetje rode puntjes vertonen, dit is normaal en trekt na enkele dagen weg. De haren worden door het lichaam zelf na enkele weken uitgewerkt.

Bij couperose wordt het licht geabsorbeerd door de rode bloedcellen in de vaatjes en vervolgens naar de wanden van de vaatjes geleid. Daar wordt de lichtenergie omgezet in warmte-energie en worden de vaatjes door selectieve verhitting geraakt. De huid zal na de behandeling rood zien, dit is echter een goed teken en houdt in dat de vaatjes geraakt zijn. Dit trekt na enkele dagen weg.

Bij huidverjonging worden de huidcellen gestimuleerd en wordt nieuw collageen aangemaakt, waardoor de huid frisser, jonger toont en de texuur van de huid verbetert.

Tegenwoordig vertrouwen velen medici en schoonheidsspecialisten op de Medcos IPL en hebben ontelbare cliënten baat bij de resultaten. Inmiddels zijn er in de benelux meer dan 270 gecertificeerde Medcos partners.