Capelli by Sandra

Intake gesprek IPL

Voorafgaand aan de behandeling vindt  eerst een intake gesprek plaats. Het intake gesprek is gratis en er zijn geen voorwaarden aan verbonden. Dit intake gesprek is belangrijk om de wensen en mogelijkheden van de behandeling met u te bespreken. Er wordt een proefflits gedaan en een intakeformulier ingevuld. Belangrijk is dat u 3 weken voor en na de behandeling niet onder de zonnenbank of in de zon mag met het gebied dat behandeld is of wordt.

Er zijn meestal 6-10 behandelingen nodig voor het beste resultaat. Minder behandelingen afspreken is ook mogelijk, er zijn klanten die na 4 behandelingen al tevreden zijn.Dit is onder meer afhankelijk van het gebied wat behandeld wordt en de kleur van uw huid en haar.Tussen de behandelingen zitten 6-12 weken. Nadat het optimale resultaat bereikt is, is het aan te raden om 1 a 2 keer per jaar voor een nabehandeling te komen. Er kunnen altijd wat haartjes terug komen, daarom spreken we niet van permanent ontharen maar van een haarreductie. De haarfollikels die vernietigd zijn kunnen niet meer groeien.

De behandeling berust op absorptie van licht door het haarpigment, daardoor  worden de beste resultaten bij donker haar en een lichte huid gezien.  Blond en grijs haar zonder veel pigment kunnen we niet behandelen. Rood haar kan mogelijk zijn, bij een intake gesprek kan dit worden gezien en besproken.

Ook voor de andere behandelingen zijn bovenstaande regels van belang.